Ett finger som pekar på bärbara datorns skärm.
Plattformar

Testning av webbtillgänglighet

Leverera en inkluderande webblösning och följ alla digitala tillgänglighetsregler och riktlinjer. Tillgänglig produkt - framgångsrik produkt.

Kom i kontakt.
Riktlinjer och standarder

Uppfyll lagliga krav.

Se till att din digitala produkt är inkluderande och uppfyller lokala och internationella standarder, öka din användarbas och undvik rättsliga åtgärder.

Riktlinjerna för tillgängligt webbinnehåll är som en grund för digital tillgänglighet som ger tekniska standarder för att skapa tillgängligt digitalt innehåll över olika plattformar.

Titel III i Americans with Disabilities Act omfattar offentliga inrättningar och tjänster och gäller alla typer av digitala lösningar, som webbplatser, mobilappar, osv.

Amerikansk federal lag som kräver att elektronisk/informationsteknologi ska vara tillgänglig för personer med funktionsnedsättning, inklusive federala arbetare.

EU-lagstiftning som fastställer standardiserade tillgänglighetskrav för webbplatser, mobilappar och andra digitala lösningar inom offentlig och privat sektor i medlemsstaterna.

Likabehandlingslagen 2010 är en lag som skyddar rättigheterna för personer med funktionsnedsättningar genom att kräva att brittiska företag ger lika tillgång till sina webbplatser och tjänster.

Två QA-ingenjörer sitter vid skrivbordet och diskuterar projektuppdateringar.
Tillvägagångssätt

Tillgänglighetstestning bakom kulisserna

Jämfört med andra tjänster för programtestning måste du för att få ut det mesta av det hitta rätt balans mellan manuell testning och testautomatisering. Med kunskap och certifierade ingenjörer kan vi göra just det.

En hand som håller en telefon och bläddrar i inställningarna för tillgänglighetsskannern.
  • Manuella tester

    Exakta tester för webbtillgänglighet skulle inte vara möjliga utan manuella tester. Det ger ingenjörer möjlighet att utföra en djupare analys av sidrespons, stöd för hjälpmedelsteknik, relevans av innehåll etc., som skulle vara svårt eller till och med omöjligt att upptäcka med hjälp av testautomatisering.

  • Testautomatisering

    Automatiserade tester kompletterar manuella revisioner genom regelbundna skanningar, vilket är särskilt användbart för att övervaka förändringar på platsen i agila utvecklingcykler. Utmärkt för grundläggande tillgänglighetskontroller.

Varför välja oss

Testtjänster vs Verktyg

Att välja vad som är rätt för att utvärdera tillgänglighet kan vara tidskrävande. Vi har gjort forskningen åt dig - lär dig de viktigaste skillnaderna mellan tillgänglighetstestning som en tjänst och verktyg/widgets/overlays.

VerktygTjänst
Rubrikstruktur
Struktur av landmärken
Tangentbordsfunktionalitet
Fokusordning
Åtkomliga namn
Alternativ text
Meningsfull sekvens av innehållet
Textavstånd
Vår erfarenhet

Arbeta med privata och offentliga företag

Under åren inom programvarukvalitetssäkring och tillgänglighetstestning har vi samarbetat med många företag inom olika branscher och storlekar.

Företag

Stora och välkända företag är vanligtvis de som hamnar i juridiska problem för att de inte följer lokala och internationella standarder och riktlinjer. Lyckligtvis är vi här för att hjälpa dig att undvika det.

Startups

Startfasen är det bästa ögonblicket att börja tänka och implementera aktiviteter för tillgänglighetstestning i din pipeline. Det kommer att spara resurser på lång sikt och bredda användarbasen.

Offentlig sektor

Med många tillgänglighetsregler som styr offentliga enheter är överensstämmelse grundläggande för att undvika böter. Våra erfarna ingenjörer styr organisationer effektivt bort från rättsliga processer.

Hur tillgänglig är din lösning?

Arbeta med certifierade tillgänglighetsexperter och se till att din lösning är inkluderande, tillgänglig för alla användare på ett likvärdigt sätt och följer tillgänglighetsstandarder.